Over Roos

Hi, 

Ik ben Roos, 28 jaar en woon in Groningen samen met mijn man en 2 kids. Als persoon ben ik lief, spontaan, creatief, betrouwbaar en open. Al van jongs af aan ging ik met de camera op pad. Samen met vriendinnen de hele dag foto’s maken waarmee dan vervolgens je hele computer vol stond, je herkent het misschien wel! Ik denk in plaatjes, als ik ergens loop dan zie ik dit meteen voor me in een foto op groot formaat.
Sinds de geboorte van June heb ik gemerkt hoe waardevol het is om mooie beelden te hebben van haar, ze wordt zo snel groot en in een roes vergeet je soms ook even hoe deze tijd was.

Ik heb begin 2018 de basisopleiding fotografie gevolgd aan de fotovakschool in Apeldoorn. Daarna heb ik verschillende cursussen gevolgd over bruidsfotografie en newbornfotografie. Begin 2019 heb ik een cursus geboortefotografie gedaan bij Verwonder Fotografie, hier werd ik zo enthousiast van dat ik hoop hier in de toekomst meer mee te kunnen doen.

Ik ben altijd op zoek naar de mooiste plekjes om de pure, liefdevolle momenten vast te leggen en doe dit het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier. Ik houd van foto’s met kleur, maar ook zwart/wit zul je zien tussen mijn foto’s.

Nieuwsgierig naar mijn foto’s? Kijk dan eens in mijn portfolio.

Ben je enthousiast geworden over mij en mijn stijl? Heb je een vraag of wil je een shoot boeken? Stuur dan een mailtje naar roosvanderwielfotografie@gmail.com.

Wie weet, tot gauw!

Liefs, Roos


Een kijkje in mijn leven!